10. KLASSE SET MED ELEVØJNE

Vi har bedt 3 af eleverne i vores 10. klasse fra sidste år om kort at fortælle, hvad der har været rigtig godt, hvad der har været knap så godt, og hvad deres konklusion er:

"Det fede ved at gå på 10. kls. her er, at vi ikke er særlig mange i klassen. Det vil sige  mere hjælp til hver enkelt elev. Jeg kan ikke finde på noget dårligt. Alt i alt har det været et super år."

"Jeg tog 10.  klasse her på skolen, fordi jeg vidste, at lærerne ville være til stor hjælp for mig. Det har været et rigtig godt år, fordi vi ikke var så mange i klassen.
Skolen er ikke så stor, og det er en rimelig stor omvæltning i forhold til min gamle skole, men det er udelukkende positivt. Der er en god atmosfære på skolen, og lærerne er søde, forstående og gode til at hjælpe.
Jeg synes, at jeg har fået rigtig meget ud af dette år, selvom jeg med større og bedre indsats fra mig selv kunne have fået endnu mere ud af det. Rigtig dejlig skole!"

"10.kl. på Billums har været et skønt år fagligt. Jeg tog kun 10. kl. af den grund, at mine lærere på min gamle skole ikke mente, jeg var moden nok, og da jeg ikke ville til optagelsesprøve, virkede 10. kl. som en god måde at lære lidt, men samtidig slappe af.
Dog har det ikke været alt for meget afslapning. Jeg er virkelig blevet klogere, og mine karakterer er blevet bedre. Lærerne her på skolen er utrolig tålmodige og giver sig tid til den individuelle elev. Jeg har intet ondt at sige om 10. Billums Privatskole."